Amsterdam Yachts

Wij bieden verschillende sloepen aan tegen verschillende tarieven. Voor tochten van 4 uur of langer kan het voordelig zijn om naar het membership te kijken. Hiermee krijgt u 25% korting op onderstaande prijzen.

Schippers zijn niet verplicht, behalve op de Barkas 900. Hier zit deze al in de prijs verwerkt. Houdt er rekening mee dat wij minimaal 24u van te voren een geschipperde tocht moeten weten om de schipper te kunnen garanderen. De AY550 sloepen vaart u zelf. Indien gewenst kunt u voor de AY770 een schipper bij boeken. Dit kan enkel telefonisch 06 52 418961 en ook hier geldt dat u dit bij tijds moet doen.

U kunt altijd tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Alle prijzen zijn inclusief BTW, verzekeringen en brandstof.

Maandag - Vrijdag

Zaterdag -Zondag

Schipper

De Barcas wordt standaard enkel met een Amsterdam Yachts schipper verhuurd. De kosten van de schipper zijn inbegrepen in de prijs. Voor de A-sloep 770 kunt u optioneel een schipper bij boeken. Dit doet u telefonisch via 06 52 418 961. De kosten zijn standaard Euro 150  voor maximaal 4 uur. Bij langere tochten rekenen wij Euro 35 extra per uur.

De AY-550 sloep verhuren wij niet geschipperd. Indien u weinig tot geen vaarervaring heeft, kunnen wij u kort begeleiden en tekst en uitleg geven. U zult zien dat u het hierna zelf kunt. Wilt u toch een geschipperde tocht dan adviseren wij u de Barcas of de A-sloep 770 te boeken.