Amsterdam Yachts

FAQ

De locatie om uw sloep op te halen is Groenlandse Kade 1, Vinkeveen. Bij The Harbour Club. U ziet de boten liggen aan het terras.

Hier zijn wij erg coulant in. Tot 48 uur van tevoren kunt u altijd kosteloos annuleren. Binnen de 48 uur is het in overleg met Amsterdam Yachts en kan het alleen door slecht weer verplaatst worden. Hieronder valt aanhoudende regen, storm of onweer.

Uw vaartocht zal niet vergeven worden aan iemand anders, de sloep ligt gewoon klaar voor u maar de tijd gaat helaas wel al in. U kunt in overleg met de havenmeester ter plekke eventueel een vaartocht verlengen.

U kunt even een mailtje sturen naar info@amsterdamyachts.com voor een factuur of nieuwe bevestigingsmail. U kunt ook bellen naar ons contactnummer om even te checken of uw boeking erin staat.

  • Bij de Barkas is een schipper verplicht, die zit in de prijs begrepen. Bij de AY-550 kunt u dit zelf aangeven, bijvoorbeeld als u weinig ervaring met varen heeft of wilt drinken. De prijs wordt dan automatisch aangepast (EUR 150,- extra).

Wij hanteren een vaartocht van minimaal 2 uur.

U zult extra moeten bijbetalen, per hele uren. Dat houdt in dat als u een half uur te laat bent, u een uur zult moeten bijbetalen. Dit doen wij om te voorkomen dat anderen hier de dupe van zijn die wellicht na u zouden varen.

Bij aanhoudende regen, storm of onweer, zullen wij de vaartocht in overleg met u verplaatsen. Dit geldt dus niet als het een paar graden kouder is dan verwacht of er een korte bui valt tijdens uw vaartocht.

Wij varen vanaf april tot oktober mits het weer dat toe laat. Van 10:00 tot 23:00 kunt u de sloepen boeken.

U mag altijd eigen eten en drinken meenemen. Houd er rekening mee dat u in dit geval echter niet de glazen, koelers etc. van het restaurant mee zult krijgen. U kunt ook eten of drinken bestellen via de Harbour Club en aangeven hoe laat u op de boot gaat en dit dus klaar wilt hebben staan.

Uw vaartocht zal niet vergeven worden aan iemand anders, de sloep ligt gewoon klaar voor u maar de tijd gaat uiteraard wel al in. U kunt in overleg met de havenmeester ter plekke eventueel een vaartocht verlengen.

Dieren zijn toegestaan, mits er zorg wordt gedragen voor de schoonmaak van de sloep achteraf. Eventuele schades worden in rekening gebracht.

Nee, er zijn geen boxen aanwezig. U mag zelf boxen meenemen, mits u de buurt geen overlast bezorgt.

Voor overige vragen kunt u mailen naar info@amsterdamyachts.com