Amsterdam Yachts

The Harbour Club Vinkeveen

The Harbour Club Vinkeveen ligt op een prachtige locatie aan de Vinkeveense Plassen. Een uniek restaurantconcept gelegen aan het water en gevestigd in het Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam. Zowel binnen in het restaurant als buiten op het riante terras kunt u aan het water dineren en genieten van het fantastische uitzicht.

The Harbour Club Amsterdam Zuid

The Harbour club Amsterdam Zuid ligt te midden van 5 kanalen in Amsterdam die hier samenkomen, waardoor je veel kanten op kan. Combineer jouw vaartocht met hun heerlijke terras en bezoek het centrum van Amsterdam vanaf het water. Deze locatie is niet te boeken via de website, enkel als opstapplaats voor onze members, waar ook de korting voor geldt.

Châlet Parc de Vechtoever in Nederhorst Den Berg

Gelegen aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van Nederhorst den Berg ligt Châlet Parc De Vechtoever. De Vecht stroomt tussen de moeras- en plasgebieden van o.a Loosdrecht, Kortenhoef en Ankeveen door. Het park is gelegen in een oase van rust hier midden in de de Hornpolder lijkt de stad ver weg en kunt u onbezorgd genieten van de natuur en het water van de kronkelende Vecht.

Bezoek hier ook het restaurant “Buitenplaats op ‘t Eiland” voor onze 10% membership korting.