Vliegticketsvoucher

 

Wat bieden wij u?

 

  • De voucher is 1 jaar geldig
  • De voucher is geldig voor 2 personen
  • 1 voucher = 2 vliegtickets retour
  • 80+ bestemmingen in Europa (van en naar is eigen keuze)
  • Luchthavenbelasting, Administratie- en Reserveringskosten zijn 35 euro per enkele vlucht per persoon (70 euro in totaal per persoon = 140 euro voor 2 personen)
  • Inclusief 10 kg handbagage

 

 

Vliegticketsvouchers worden verkregen door het winnen van acties op social media of aangeboden bij aanschaf van een membership (beperkt aantal, OP=OP)

 

 

Voorwaarden

 

De voucher geeft je recht op een boeking van een retourvlucht binnen Europa en naar Marokko voor twee personen met bij ons aangesloten vliegmaatschappijen (Vueling,Ryananair, Easyjet en Wizz) naar wel meer dan 80 bestemmingen.

 

Let op, dit is exclusief de betaling van luchthavenbelasting en reserveringskosten en exclusief bagage boven de 10 KG. Handbagage tot 10 kg is toegestaan.

 

U kunt gebruik maken van de volgende luchthavens: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi, Dusseldorf Weeze.

 

Op de vliegticketvoucher vind je de uitleg en staat een link naar het online boekingssysteem. Vervolgens kun je gemakkelijk binnen 3 stappen de vlucht boeken.

 

De voucher is niet geldig voor boekingen van groepen. De voucher betreft een eenheid van twee tickets. Indien u meerdere eenheden tegelijk wilt boeken garanderen we geen beschikbaarheid op dezelfde vlucht. Ook zijn enkele vluchten niet mogelijk u dient altijd een retour vlucht te boeken en minimaal voor twee personen. Alleen reizen is dus niet mogelijk met deze kaart.

 

De eerste stap is het activeren van uw code op https://flightkortingsvoucher.nl/incentivogroup/.

Doe dit voor de 20ste van de maand voor je wilt boeken! Dit kan dus bijvoorbeeld ook op 1 februari, wanneer u in maart wilt boeken. U ontvangt dan een bevestiging met uitleg en verwijzing naar de website waar u kunt boeken.

 

Men kan uitsluitend reizen naar bestemmingen en op de data zoals deze beschikbaar zijn via de website:

http://vuelo2.grupoincentivoregalo.com/.

 

Dit houdt in dat wij niet garanderen dat door u gewenste bestemmingen of gewenste data beschikbaar zijn. Per boekingsperiode varieert het aanbod u kunt geen aanspraak maken op bestemmingen of gewenste data die via andere websites worden aangeboden.

 

Je kunt de voucher op elk gewenste datum binnen de aangegeven boekingsperiodes gebruiken op basis van de beschikbaarheid.

 

Uitgesloten zijn perioden van feestdagen en hoogseizoen en enkele grote evenementen en reeds volgeboekte data. Wij bieden tijdens de boekingsperioden een groot aanbod van bestemmingen en beschikbare data.

 

Boekingsperiodes en vluchtdata:

 

Boekingsperiode van 1 tot 10 maart (2019): voor vluchten van 16 maart tot en met 31 mei. (2019)

Boekingsperiode 1 tot 10 juni(2019): voor vluchten van 1 september tot en met 30 november.(2019)

Boekingsperiode 1 tot 10 september: voor vluchten van 1 oktober tot en met 15 december (2019)

Boekingsperiode van 1 tot 10 december (2019): voor vluchten van 1 januari tot en 31 maart (2020)

 

Luchthavenbelasting- en reserveringskosten:

 

€35,- Per enkele vlucht, per persoon op alle Europese vluchten. U betaalt dus in totaal voor de heen- en terugreis voor twee personen € 140,-