The Harbour Club Sloep

 

The Harbour Club boten varen in Amsterdam en Vinkeveen. The Harbour Club staat bekend om het intens en puur genieten. Het eten en drinken is hier van hoge kwaliteit en de sfeer is fantastisch. Combineer het varen met onze mooie sloepen met een heerlijk diner om een geweldige dag te beleven.

 

The Harbour Club heeft een speciaal vaarmenu opgesteld met heerlijke hapjes en drankjes die speciaal klaar worden gemaakt voor op de boten. Ook worden hierbij goede glazen en schalen geleverd zodat u optimaal kunt genieten tijdens het varen zonder u druk te maken over dat bijvoorbeeld glas breekt. Van sushi tot champagne, de keuken van The Harbour Club biedt een geweldig en divers menu.

 

Locatie Amsterdam: Cruquisweg 67, Amsterdam.

https://theharbourclub.com/amsterdam-oost/

 

Gelegen in Amsterdam Oost vlak voor het IJ. Vaar vanaf hier richting de Amstel, de Amsterdamse grachten of maak een van onze lange tochten. Of boek hier één van onze events!

 

Locatie Vinkeveen: Groenslandekade 3, Vinkeveen.

https://theharbourclub.com/vinkeveen/

 

Gelegen op een unieke locatie aan de Vinkeveense Plassen. Een fantastisch restaurantconcept wat gevestigd is in het Apollo Hotel Amsterdam-Vinkeveen.

Minimale vaarduur: 2 uur.