" De sloepen van Amsterdam Yachts en onze samenwerking sluiten

al jaren fantastisch aan op ons concept "

- The Harbour Club -

 

Varen met luxe sloepen

 

In 2017 is Amsterdam Yachts gestart met de verhuur en verkoop van luxe sloepen van hoge kwaliteit. In samenwerking met mooie restaurants verhuren wij op meerdere locaties in Nederland onze luxe A-sloep 770 en de elektrische sloepen van onze eigen lijn; de AY-550.

 

Wij combineren goed en lekker eten met varen op een luxe sloep van hoge kwaliteit, daarom zijn onze opstapplekken bij verschillende goede restaurants gelegen aan het water. Ook organiseren wij evenementen en denken wij graag mee om uw evenement op het water te realiseren met behulp van onze mooie boten. Van barbecues aan boord, bruiloften, vrijgezellenfeesten tot aan muziekfeesten op het water, wij regelen het graag samen met u.

 

Hoge kwaliteit

 

Door onze samenwerkingen kunnen wij goedkoper zijn dan andere partijen die onze kwaliteit boten kunnen leveren.  U zowel hierdoor zowel heerlijk eten en lekker varen tegelijk.

 

Tevens is het mogelijk om member te worden en hiermee geniet u van vele voordelen bij onze aangesloten restaurants en natuurlijk met het varen zelf.


Boek vandaag nog uw sloep op één van onze locaties.

 

Lees hier wat anderen over ons schrijven: